Comunicat ANPIFF Publicació al BOE del Reial decret 7/2019 de 1 de març de mesures urgents en matèria d'habitatge i lloguer, els principals punts són:   • S'eleva a cinc anys la durada mínima del contracte d'arrendament (set si l'arrendador és persona jurídica).   • Es fixa en dues mensualitats de renda la quantia màxima de les garanties addicionals a la fiança que poden exigir a l'arrendatari.   • Si l'arrendador pretén un nou contracte a la finalització d'aquest, haurà de comunicar almenys amb quatre mesos d'antelació (per a la resolució per part de l'arrendatari el mínim és d'un mes).

Comunicat ANPIFF

Publicació al DOGC (d'aplicació només per a Catalunya) del decret llei 9/2019 de 21 de maig de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d'arrendaments d'habitatges i de modificació del llibre cinquè del codi civil Catalunya.

links:
Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm. 7881 - 2019.05.23 Consulta de l'índex de referència de precios de lloguer

"Li comuniquem la publicació al BOE, de la resolució de 22 de gener de 2019, del Congrés dels Diputats, per la qual s'ordena la derogació del Reial decret llei 21/2018, de 14 de desembre, de mesures urgents en matèria d'habitatge i lloguer.

Amb aquesta derogació pel que fa als contractes d'arrendaments es regeixen pel que disposa la llei anterior.

No obstant això, els contractes redactats a l'empara de l'esmentat Reial decret llei i signats en el període en què ha estat vigent, són vàlids a tots els efectes ".

Redactat per A.N.P.I.F.F.

Si necessita renovar el seu contracte ens pot contactar per missatgeria des de la web88delrambla.es, en l'horari d'atenció al públic de 9.30h a 14.30h de dilluns a divendres, o bé al número 93 00 88.169 on li sol·licitaran les dades per ampliar informació.

Avui dimarts 18 de desembre de 2018, entra en vigor el Reial decret llei 21/2018, de 14 de desembre, de mesures urgents en matèria d'habitatge i lloguer, es pot consultar el text íntegre en el següent enllaç. Si necessita renovar el seu contracte ens pot contactar per missatgeria des del web 88delrambla.es, en l'horari d'atenció al públic de 9.30ha 14.30h de dilluns a divendres, o bé al número 93 00 88.169 on li sol·licitaran les dades per ampliar informació.

En la seva sisena edició, els Guest Review Awards de Booking premien els col·laboradors que han ofert bones experiències als clients, el nostre treball a Barcelona es va fer notar. Estem encantats amb la nostra fantàstica puntuació i els seus comentaris de booking.com!, durant 2018 seguirem treballant per millorar les vostres experiències.

Comunicat de APARTUR

Aquest matí ha tingut lloc al "Museu Marítim" l'acte de cloenda de la 5a edició del "Check In Solidari" apadrinat pel periodista i presentador de televisió Josep Puigbó.

La campanya del "Check In Solidari" s'emmarca en el conjunt d'iniciatives que impulsa Apartur en pro d'un model de turisme responsable i sostenible.

Un total de 52 empreses associades han participat aquest any en el projecte que ha recaptat 18.403 €.

És molt gratificant per a l'associació veure com una iniciativa d'aquestes característiques creix any rere any. Creiem que és important implicar-nos com a sector en projectes solidaris com aquest que redistribueixen una part dels beneficis en el teixit de la nostra ciutat.

Apartur noviembreVam participar en una nova trobada d'APARTUR on es va analitzar l'impacte econòmic de la situació actual i els seus efectes al sector, instruccions tècniques de la Generalitat de Catalunya, la creació d'una oficina de mediació impulsada des de l'associació i el treball que es realitza amb les relacions institucionals.

El desig majoritari dels associats és manifestar al sector turístic i visitants la tranquil·litat i seguretat a la ciutat de Barcelona sense entrar en debats polítics.

Encuentro apartur noviembre

A causa de la convocatòria d'aturada general d'activitat a Catalunya per a aquest dimarts 3 d'octubre la nostra empresa avisa els clients que donarem serveis mínims per a aquells que tenen gestions pendents o urgències ja que respectarà la decisió dels seus treballadors i la seva postura personal.

Des APARTUR ens arriben bones notícies a causa del treball que s'ha realitzat a nivell d'associació; us deixem amb unes paraules del president Enrique Alcántara:
"La setmana passada es feia públic l'acord entre l'Ajuntament de Barcelona i la plataforma Airbnb per eliminar de la seva oferta el llistat d'habitatges sense llicència que li comuniqui l'Ajuntament. Des APARTUR ens felicitem per aquesta decisió que aposta pels pisos turístics legals i per un turisme legal i sostenible. per a la ciutat és positiu que tots remem en la mateixa direcció. No és la solució a tots els problemes d'il·legalitat, però és un gran pas i hem de seguir insistint perquè tots els actors del joc apostin per allotjaments legals i de qualitat que contribueixin a generar riquesa per a la ciutat. Des d'aquestes línies, la nostra felicitació al consistori per la perseverança en la lluita contra la il·legalitat ja Airbnb per reconèixer la importància d'un turisme sostenible ".
Enrique Alcántara
-president APARTUR-

He de pagar plusvàlua quan he venut un immoble?
Segons dictamen del Tribunal Constitucional, les vendes d'immobles que no generen beneficis patrimonials no han de pagar l'Impost sobre l'Increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana, (Plusvàlua Municipal).
Si vostè està pensant en vendre una propietat i vol que l'assessorem i ajudem amb les gestions, només ha d'enviar el formulari de CONTACTE amb les seves dades per a concertar una reunió.
Junts podem aconseguir-ho!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Al continuar navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació