Reunions comunitàries.

A Catalunya encara es prohibeix realitzar reunions de juntes de propietaris presencials mentre no s'aixequi l'estat d'alarma, d'acord amb el que preveu el Decret Llei 10/2020, de 27 de març, sense perjudici del que estableixi el Ministeri de Sanitat durant el procés de desescalada. Com a alternativa es poden fer reunions telemàtiques i adoptar acords, així mateix, els òrgans de govern poden adoptar acords sense reunió, d'acord amb el que disposa l'article 312-7 de el Codi civil de Catalunya, tot i que els estatuts no ho prevegin, sempre que ho decideixi la persona que els presideix o ho sol·licitin al menys dos membres.

Obres.

S'aixeca la suspensió d'activitats relacionades amb obres en edificis establerta per l'Ordre SND / 340/2020, de 12 d'abril, modificada per l'Ordre SND / 385/2020, de 2 de maig, en totes les unitats territorials en fase i posteriors . Es podran realitzar els treballs de reforma, reposició, substitució, reparació etc., en edificis i habitatges habitats garantint les mesures d'higiene i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

Zones comunitàries.

Es poden utilitzar les zones comunitàries respectant la limitació de grups d'un màxim de 10 persones mantenint les mesures de seguretat, ús de mascareta, distància de 2 metres evitant els contactes físics i amb els elements comuns.

Instal·lacions esportives

Es poden utilitzar, però només aquelles que tenen controlat el seu accés i respectant l'aforament de l'30% de l'ús esportiu. Amb cita prèvia i per torns només per a la pràctica esportiva individual, dues persones si la modalitat ho requereix, però sense contacte físic i respectant la distància de seguretat de 2 metres.

Els menors i les persones amb discapacitat poden anar amb un acompanyant. Cal garantir sempre les distàncies de seguretat, neteja i desinfecció.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Al continuar navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació