Una imatge val més que mil paraules. La foto ens mostra que l'esport no té fronteres i es practica en un ambient sa i de cordialitat. S'han inscrit a la Marató 2017 més de 20 000 atletes, d'ells la meitat procedeix de l'estranger, sent així la tercera carrera més gran que s'organitza a Europa segons els organitzadors.

Comencen les activitats en homenatge als 25 anys dels Jocs Olímpics celebrats a la ciutat de Barcelona. Així que tambíén es reviu la polèmica a causa de les afectacions del trànsit i els sorolls que molesten a alguns veïns. Des de les 08:00 i fins aproximadament les 15.00 hores d'avui diumenge tindrem un gran moviment popular per les principals avingudes de la ciutat encara que això perjudica principalment la circulació i les zones d'aparcament.

Avui hem estat a la Gran Via cantonada Cantàbria a la zona de Sant Martí i es notava un moviment festiu-esportiu, tot i que la senyora Ana diu que "el meu veí està molest perquè arriba al matí del treball, no pot aparcar i li molesten els sorolls ". Ana ja està jubilada i prefereix sortir a gaudir del bon ambient i el bonic dia que està fent.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Al continuar navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació