Des APARTUR ens arriben bones notícies a causa del treball que s'ha realitzat a nivell d'associació; us deixem amb unes paraules del president Enrique Alcántara:
"La setmana passada es feia públic l'acord entre l'Ajuntament de Barcelona i la plataforma Airbnb per eliminar de la seva oferta el llistat d'habitatges sense llicència que li comuniqui l'Ajuntament. Des APARTUR ens felicitem per aquesta decisió que aposta pels pisos turístics legals i per un turisme legal i sostenible. per a la ciutat és positiu que tots remem en la mateixa direcció. No és la solució a tots els problemes d'il·legalitat, però és un gran pas i hem de seguir insistint perquè tots els actors del joc apostin per allotjaments legals i de qualitat que contribueixin a generar riquesa per a la ciutat. Des d'aquestes línies, la nostra felicitació al consistori per la perseverança en la lluita contra la il·legalitat ja Airbnb per reconèixer la importància d'un turisme sostenible ".
Enrique Alcántara
-president APARTUR-

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Al continuar navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació